Cask 215: sudaužytos viltys ir šonkauliukų užkandis…

Pagaliau aplankiau šimtą kartų man rekomenduotą vietą Šiauliuose – Cask 215. Su nekantrumu laukiau šio pasimatymo ir… (Dabar jau galite pradėti jausti kylančią įtampą bei kažkokį keistą toną).

Cask 215, Šiauliai, Šonkauliukai

Kažkas nutiko? Taip nutiko – būtent TĄ dieną jie neturėjo BURGERIŲ (nesakė kodėl)!!! Kaip jaustis, kai SPECIALIAI užsuki į Šiaulius ir negauni savo prizo???

Bandydamas gelbėti situaciją užsisakiau kiaulienos šonkauliukus (6 EUR.) ir Brooklyn Lager alaus (~2,5EUR). Turiu pasakyti, kad alus visiškai nenuvylė!

Nenuvylė ir aplinka – Vilniuje gėdos tikrai nepadarytų. Interjero sprendimai man visai patiko, tik gal panaikinkite tą vieną staliuką prie moterų WC… Suprantu, kad kiekvienas kvadratas svarbus, bet rimtai – prie tualeto… Ir dar virš staliuko kabo kitų žmonių rūbai (nes kabliukai tiesiai virš staliuko). Pasitaisykite.

Cask 215, Šiauliai, Šonkauliukai

Truputi nuvylė aptarnavimas. Nebuvo jis blogas, bet realiai personalui tai mes kažkaip P$ buvome… Nesakė, bet aš taip jaučiausi (gal nereikėjo taip garsiai dejuoti, kad jie neturi Burgerių? Gal pats kaltas?).

Cask 215, Šiauliai, Šonkauliukai

Tai va, ką aš ten apie alų rašiau? Ai, jis labai patiko! Visai patiko ir šonkauliukų užkandis… Taip – užkandis. Nuotraukoje Jūs gal ir matote didelę porciją šonkauliukų (kai ją atnešė aš irgi regėjau kažką neįveikiamo), bet realiai ten mėsos buvo ~80g… „Pradžioje“ nuvalgiau viršų, buvau labai patenkintas mėsos, padažo ir salotų skoniu, bet kai jau pasiruošiau eiti tolimesniu valgio keliu, paaiškėjo, kad ten nieko daugiau ir nėra…

Per kelis kąsnius aš sudorojau visą mėsą… Spėjau suvalgyti kokias 5 bulvytes ir apie pusę porcijos salotų, kai apvertęs šonkauliukus supratau, kad viskas – porcija baigta. Klausiat kaip aš jaučiausi? Kaip vaikas po Kalėdų egle pamatęs man skirtą didžiulę dėžę, o išpakavęs radau tik močiutės megztą megztinį t.y. faina, bet…

Ir kaip man vertinti šią vietą? Nevertinsiu, patys įsivertinkite. Aš kažkodėl tikiu, kad Burgerius jie daro tikrai neblogus, tad galutinis vertinimas bus tik po jo degustacijos. O kol kas linkiu taisyti klaidas, nes pasitempti tikrai yra kur.

Ar skaitei?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *