Distilerija: neblogas, bet galima rasti ir geresnių

Taigi, užsukau į vietą kur sakiau, kad niekada negrįšiu… Ne tik pats čia nėjau, bet ir draugams neleisdavau ten eiti (jei ieškodavome kokio naujo baro)…

Distilerija Burgeris

Taip mane nuteikė pirmasis apsilankymas, vos tik atsidariusioje vietoje – Distilerija. Ką jie padarė? Ogi baisesnio aptarnavimo ir nepagarbos klientui nesu matęs. Su kolegomis užsakėm stalą ramiam pasisėdėjimui po darbo, neplanuotai susirinko visi kurie buvo kviesti (to gi niekada nebūna) ir mums buvo pradėta priekaištauti: „sakėt, kad Jūsų mažiau bus!“, neleido net kėdžių prie staliuko pasiimti nuo baro. Tik pyko, kad į jų barą atėjo per daug žmonių!! Kur tai matyta… Į pustuštį barą atėjo per daug klientų, kurie gali ir nori leisti pinigus…

Bet užteks nuoskaudų, aš ir vėl čia (labai snigo, tad pietauti norėjosi kaip galima greičiau).

Distilerija

Interjeras skirtas vakarui, ne dienai t.y. tamsu. Su stilingomis detalėmis, bet tamsu. Dėl aptarnavimo negaliu daryti vienareikšmiškų išvadų, nes apsilankymo laikas ir aplinkybės labai skiriasi, bet jis buvo GEROKAI malonesnis. Aišku, mergina galėjo atnešti ir meniu su savimi, bet ai… Dar nuo pirmo apsilankymo žinojau, kad jie turi Burgerį, tad jį ir užsisakiau.
Tada sekė eilinė istorija t.y. be nueinant padavėjai klausiu ar jie kepa mėsą pagal lygius, ji atsako, kad gali tai padaryt, aš išsakau savo pageidavimą ir truputi nusišypsau, nes žinau tikimybę, jog gausiu tai ko noriu…

Distilerija Burgeris bulvytes

Burgerį gavau greičiau nei per 15 min., pietų metu toks rezultatas visai neblogas (patiekalas ne iš dienos pietų pasiūlymų). Kaip ir priklauso tokiai trendinei vietelei, prie Burgerio pateikimo kabintis negaliu, man viskas tiko.

Bulvytės buvo gana traškios, bet neišskirtinės. Jas vizualiai praturtino parmezanas ir žolelės, bet tik vizualiai. Guinnes alaus padažas prie jų buvo… Atvirai sakant ten buvo majonezas, kitos spalvos majonezas… Gal ir jutau kažkiek pakitusį jo skonį, bet koncentracija buvo per maža. Visgi, majonezas man patiko, viskas gerai su juo.

Distilerija bulvytes

Pats Burgeris man visai patiko. Gavau Medium Rare (gal net Rare kepimo mėsą), reiškia stabdžiau padavėją ne be reikalo. Mėsos skoniui priekaištų taip pat neturiu, kremzlių beveik neaptikta, ne per riebi, tik kas bijo žalios mėsos, tai net nebandykite manęs atkartoti, papulsite į savo baisiausią košmarą, tiesiog prašykite Well Done.

Distilerija Burgeris mesa

Ne paslaptis, kad man patinka glazūruoti svogūnai. Jų aptikau ir čia, ir aišku jie man patiko. Tiesą sakant, ar kas nors jų nebededa? Atsimenu kaip pirmą kartą juos aptikau Le Butcher, tada dar tokio trendo nebuvo… Realiai niekas jų dar nenaudojo, o dabar naudoja visi… Gal jau laikas naujam kokio nors ingrediento trendui?

Ementalio sūris buvo tik tam, kad Burgeryje būtų sūris, jokio ryškesnio jo indėlio nebuvo juntama. Visgi vienas dalykas man gana stipriai užkliuvo… Tai – bandelė. Ar ji buvo nešviežia, ar tiesiog visada tokia kieta? Kaip pastovėjęs batonas. Tai va, ji man pastoviai trukdė. Iš kitos pusės, tas jos kietumas man leido šį didelį egzempliorių patogiai valgyti rankomis iki pat pabaigos. Ar aš tuo džiaugiuosi? Labiau džiaugčiausi jei ji būtų nesikišusi į mano skonio kelionę.

Apibendrinant, tai po valgio jaučiausi gana sotus ir laimingas. Kažkaip sugebėjau įveikti bandelės trūkumą ir jį ignoravau. Kita įdomi akimirka – kadangi padavėja man neatnešė meniu, tai smagu buvo laukti sąskaitos. Prisimindamas savo paskutinius potyrius Burgerį įvertinau ~6,00 EUR (vakare, dėl aplinkos, gal ir galima pridėti kokius 50ct), sąskaitoje aptikau – 7,50 EUR. Ar verta? Ar vertas McDonald’s komplektas ~5,50 EUR? Spręsti kiekvienam asmeniškai.

Ar aš čia dar grįšiu? Gal… Tik vakare ir su draugais. Kažkodėl pradėjau galvoti, kad prieš šventes reikia atleisti visas nuoskaudas, o krintantis sniegas ir švenčių jausena regis man pritaria…

Vertinimas: 7 iš 10 (ech, ta bandelė)
Kaina: 7,5 EUR (su bulvytėmis)

Ar skaitei?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *