Food Art Bistro: Palangos Kebabų gėda

Palanga – vienas miestas ir tiek priešingybių.

Vienoks veidas vasarą ir visiškai kitoks žiemos metu. Viena maisto kokybė Basanavičiaus g. ir visiškai kita kitose vietose (žinoma, kad su išimtimis).

Prieš pateikdamas vieno iš mano geriausių potyrių 2017-ais metais aprašymą noriu trumpai pristatyti vietą, apie kurią man labai lengva kalbėti.

Taip gavosi, kad vieną vakarą užsinorėjome paprasčiausio kebabo. Aš nusileidau iki Basanavičiaus gatvės ir kiek paėjęs aptikau vietą pavadinimu „Food Art Bistro“.

Food Art Bistro Palanga Kebabai

Pavadinimas mane iškart pakvietė užeiti ir kebabą pirkti būtent čia (specialiai kitą dieną padariau vietos foto, bet kadangi kebabo neketinau aprašinėtai, tai maisto foto nebus).

4,50 EUR už didelį ir 3,00 EUR už mažą – gal kiek brangiau nei Vilniuje, bet pamačius kokio dydžio susuko didelį kebabą abejonės išsisklaido ir net pradedu abejoti ar pavyks jį įveikti (didelis buvo su lyg mano puse rankos, kartu su plaštaka).

Juos pagaminus sparčiu žingsniu patraukiau atgal į viešbutį ir pradedame puotą!

Tik ta mūsų puota baigiasi ties pirmaisiais kąsniais.

Kaip įmanoma taip sugadinti kebabus? Kaip pagaminti maistą, kurį valgant pradedi galvoti, kad ūkinis muilas būtų skanesnis?

Ir kas per alchemija, jei savo akimis mačiau kaip į vidų pila česnakinį padažą, o parsinešus buvo tik vanduo?

Kaip sugadinti daržoves? Iš kur jie gavo to karčiojo kopūsto?

Esu prieš maisto švaistymą, bet nei aš, nei žmona nesugebėjome suvalgyti šių kebabų, todėl jei būsite Palangoje ir užsimanysite šio mūsų nacionalinio patiekalo – įsiminkite pavadinimą ir nieku gyvu nepirkite iš šios vietos.

Klausimas – ar Palangoje yra nors viena padori vieta, kuri gamina kebabus?

Vertinimas: 1 iš 10

Kaina: 3,00 – 4,50 EUR

Ar skaitei?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *