Kas ta Naminė Antis???

Esu dėkingas visiems kurie užpildė apklausą. Jos rezultatas – 63% / 37% laimėjo Naminės Anties šalininkai t.y. norintys, kad pavadinimas liktų toks pats.

Ar tikrai liks? Dar turiu pagalvoti, nes Jūs palikti komentarai atitiko kai kuriuos mano nuogastavimus, tad reikia viską „suvirškinti“.

Kad ir kaip baigtųsi pavadinimo reikalai, noriu padaryti viešą pareiškimą, nes skaitydamas Jūsų komentarus supratau kiek daug skirtingų nuomonių/gandų yra susikaupusių apie mane. Todėl nusprendžiau sudėlioti visus taškus ant „i“ t.y. kodėl aš nedarau TO, darau TĄ, kodėl kopijuoju KITĄ ir t.t. Taigi:

Naminės Antys nėra:

  • Pigi Užkalnio kopija. Taip, pavadinimas turi panašumų, bet čia viskas ir baigiasi. Naminė Antis nekopijuoja Užkalnio stiliaus ir juo labiau jo nepašiepia. Ji net nežino kaip tai daryti, nes dėl sukaupto didelio nusivylimų skaičiaus t.y. prastų rekomendacijų, jo neskaito (tai viena iš priežasčių, kodėl atsirado Naminės Antys);
  • High-End restoranų apžvalgos Blogas. Naminė Antis rašo vidutinių pajamų skaitytojui t.y. kuriam normalu vienu metu išleisti +/- 30EUR (vakarieniaujant dviems), o ne 100 EUR. Tiesą sakant, jei vakarienė būna brangesnė, ja net nesidalinu, nes tai būna mano ir mano žmonos laikas kartu, o ne ŠOU publikai su nuotraukomis restorane.
  • Pelno siekiantis projektas. Naminė Antis užsidirba pakankamai, kad nereikėtų jai nieko mokėti ir ji pati labai noriai remia smulkųjį verslą.

Naminės Antys yra:

  • Tai laisvalaikio projektas kuris skirtas mano kūrybinei energijai išlaisvinti;
  • Blog‘as skirtas veržliai miesto auditorijai kuri dirba, skuba, keliauja, mėgsta gerą maistą, bet valgo ir Junk Food (tada gailisi), valgo restoranuose (nesigaili, bet ir neskuba tuo girtis). Jie yra pakankamai praktiški ir supranta, kad kaina turi atitikti kokybę pvz. už Steiką nereikia mokėti minimum 30 EUR., kad gautum „kokybę“. Todėl šie žmonės dažnai nesitaško pinigais „restorane“ vien tam, kad galėtų apie tai pasigirti savo soc. tinklų draugams (norėdami jie tai gali padaryti, bet jų mentalitetas kitoks);
  • Burgerių entuziastai (-as) t.y. šiam maistui dažniausiai skiriamas prioritetas prieš kitus patiekalus, nes Naminės Anties blogas atsirado iš meilės šiam patiekalui (pradinė mintis – Blog‘as kuris skirtas tik Burgerių vertinimui…);
  • Niekam nesistengaintis įtikti Blog‘as. Jei kažkam patinka kaip ir apie ką rašau – džiugu, nepatinka – yra daug kitų blogų;
  • Kodėl tiek daug Junk Food? Deja, bet dažniausiai aprašomi savaitgalio potyriai t.y. „Cheat day“ periodas, o tada norisi kažko tokio… Jei vakarienė rimtesnė, tuomet akimirkas mėgstu pasilaikyti sau (sorry, bet to manau neatsisakysiu). Visgi, suprantu, kad Junk Food dalis mano turinyje yra pernelyg didelė… Tad ateityje bandysiu labiau varijuoti su savo vertinamu maistu.

 

Tikiuosi dabar visiems bus aiškiau kas čia per vieta ir ko tikėtis ateityje (nepriklausomai nuo pavadinimo). Ačiū už dėmesį 🙂

Ar skaitei?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *