Keturi vėjai: atleiskite savo virtuvės šefą

„Šefo mėsainis su marmurinės jautienos maltiniu, karamelizuotais svogūnais, pomidoru bei mūsų gamybos daržovių ir majonezo padažu. Patiekiamas su prancūziškomis bulvytėmis“

Tokį aprašymą radau Grand SPA Lietuva restorane – „Keturi vėjai“, apibūdinantį jų gamybos Burgerį. Net pačio ŠEFO gamybos!!! Reiškia už jo kokybę jis atsako asmeniškai…

Keturi vejai Burgeris Druskininkai

Po mūsų vakarienės aš siūlyčiau jį kiek pakoreguoti. Ir manau, kad teisingiausia būtų jei jis skambėtų taip:
„Šefo mėsainis su perkeptu ir kietu jautienos kumpio kotletu, kuris bus patiektas Sanitex mėsainiams skirtoje bandele, kartu su bulvytėmis fri, iš plastikinio maišelio, prie kurių puikiai derės kečūpas. Skoniui paįvairinti nepamiršome ir truputi karamelizuotų svogūnų, per daug agurkėlių ir pomidoro, kurio vienintelio nesugebėjome sugadinti.“

Kaip supratote, šefą siūlau atleisti. Draugės valgyta Lašiša taip pat buvo perkepta, o Creme Brulle lyg su kokia želatina sustingdyta (vanilės beveik nerasta). Tik Jautienos Carppacio buvo kiek skanesnis, gal net galiu pasakyti, kad jis buvo skanus, todėl netikiu, kad Šefas čia prikišo nagus.

Visgi vertinsiu tik Burgerį (kitų valgių net foto nedariau, tik šiaip manau vertėjo paminėti).

Kai sumoki už vakarienę apie 45 EUR, tikiesi bent kokio teigiamo prisiminimo… Deja…

Vertinimas: 2 iš 10
Kaina: 10,14 EUR (su bulvytėmis)

Ar skaitei?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *