Sicilia: neblogas Lietuviškas Burgeris

Ne paslaptis, kad šį savaitgalį Naminė Antis lankosi Druskininkuose, tad skubu trumpai pristatyti vakar dienos laimikį.

Po vandens, pirčių ir visokių kitokių procedūrų užsukome pavakarieniauti į savo mėgstamą vietelę Druskininkuose – Siciliją.

Regis kai paskutinį kartą čia lankėmės jie jau siūlė Burgerius, bet tada neišdrįsau jo ragauti. Mane sulaikė baimė gauti blogą jo variantą ir nusivilti šia vieta (po to dažniausiai į tą vietą greit negrįžtu). Bet… Negi slėpsies nuo savo baimių visą gyvenimą?

Sicilia Burgeris Druskininkai

Vos Burgeris buvo patiektas ant stalo mano baimė sustiprėjo… Kur mėsa??!!! Ai, sorry, pasilenkus ji matosi, tik kažkaip labai jau paslėpta.

Ok, pradedam nuo bulvyčių ir padažo. Bulvytės kaip ir paprastos, bet padažas tikrai neblogas. Šviežios, pjaustytos daržovės (tik agurkėliai marinuoti) majoneze. Patiko!

Pats Burgeris, tai pasirodė toks neblogas Lietuviško Burgerio variantas. Ty. kai tu nežinai kaip jį daryti, bet bandai nukopijuoti ką esi matęs.

Esu daug tokių ragavęs ir daug iš jų buvo visiška nesėkmė, bet čia jiems viskas gavosi gana neblogai.

Patiko net bandelė kuri buvo ant tiek paskrudinta, kad galvojau jog tikrai man supjaustys gomurį (ačiū dievui tai neįvyko, tad džiaugiausi kiekvienu trakštelėjimu).

Kaip ir galima buvo tikėtis, Lietuviškame Burgeryje, mėsa buvo Lietuviška. Tik gerąją prasme. Prieskonių buvo, bet nepadauginta. Tad bendrame jų gamybos padažų, salotų ir bandelės kontekste puikiai suderėjo.

Taigi, Sicilija ir vėl nenuvylė, bus galima lankytis čia ir toliau.

Vertinimas: 8 iš 10 (Lietuviškų Burgerių klasėje)
Kaina: 6 EUR (su bulvytėmis)

Ar skaitei?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *