Uncle Sam‘s American PUB: kur ta mano žadėta Amerika ir naminis majonezas???

Pagalvojau, kad senokai mano taikiklyje jau buvo Burgeris. Nesakau, kad jo nevalgiau, bet aprašinėjau jau tikrai senokai.

Ta proga patraukiau į vieną jau mano aprašytą vietą, tik tuo metu vertintas buvo ne originalusis Burgerio variantas (su jautienos maltiniu), o variantas su 24 val. brandintu jaučio žandu (tada jis man labai patiko). Apie ką aš? Taip – Uncle Sam’s American Pub

Uncle Sam‘s American PUB

Gal praleiskim visas grožybes apie jų interjerą (visai nieko), gerą aptarnavimą (jokių priekaištų), greitą maisto pateikimą (~10min) ir eikim prie skonių.

Uncle Sam‘s American PUB Uncle Sam‘s American PUB

Šį kartą užsisakiau Texas Burgerį (jautienos maltinukas, pomidoras, marinuotas agurkas, Cheddar sūris, karamelizuoti svogūnai, pomidorų ir šoninės džemas, garstyčių majonezas) bei Coleslaw su naminiu majonezu.

Uncle Sam‘s American PUB

Pradėsime nuo Coleslaw (1,2 EUR) – kur tas naminis majonezas? Man žodis „naminis“ asocijuojasi su riebiu majonezu ir stipriu jo skoniu, kurio konsistencija – lyg šviežias betonas (panašiai kaip naminė grietinė, kur įdėtas šaukštas nejuda). Čia buvo priešingai… Atrodė lyg valgau dietines salotas su neriebiu jogurtu… Suprantu, kad konsistencija gali kisti, bet kur majonezo skonis??? Patiko? Nepatiko! Tikrai nerekomenduoju.

Uncle Sam‘s American PUB
Dietinės Coleslaw salotos

Tada kita dalis – Burgerio valgymas (6,5 EUR). Ar kas nors sugebėjo jį suvalgyti nepanaudojęs įrankių? Aš tikrai bandžiau žaisti pagal taisykles… Net du kąsnius atlikau laikydamas jį tvirtai suspaustą rankose, bet kad ir kaip stengiausi, jis tiesiog prašėsi įrankių. Kodėl? Nes dėl padažų gausos, visi vidiniai priedai man nuolatos grasino iškristi lauk bei mane išpurvinti… Pasiėmiau įrankius ir tikrasis šou prasidėjo…

Uncle Sam‘s American PUB
Burgeryje padažai tiesiog liejosi laisvai

Kaip sakoma: „nėra to blogo, kad neišeitų į gera“ t.y. būtent dėl valgymo su įrankiais turėjau puikią progą išnarstyti jį „po kaulelį“. Atskirai valgiau mėsą, agurkus, net sūrį nuplėšinėjau nuo mėsos ir ragavau atskirai.

Galiu pasakyti, kad čia geriausiu atveju buvo vidutiniokas… Mėsa labai paprasta ir perkepta (nesakau, kad prasta, bet tikrai ne tokia kokios norėčiau). Prašiau medium rare, o ji buvo Well Done. Agurkai per mažai išmarinuoti, beveik žali t.y. per švelnūs. Sūris kaip ir neblogas (aišku aš norėčiau Mature). Bandelė nebloga, bet dabar tokias turi visi, tad nieko nenustebino (gal kiek per greitai sugerinėjo padažus, todėl ir nepavyko valgyti rankomis).

Padažai? Jų buvo LABAI daug, per daug. Bandydamas įžvelgti sąmokslo teoriją pamaniau, kad jie skirti paslėpti visiems trūkumams. Gal tai jiems ir būtų pavykę, bet mano detali analizė atskleidė silpnąsias šio Burgerio vietas t.y. iš vidutinių ingredientų surinktas trofėjus ir apipiltas gausybe viską maskuojančių padažų (padažai neblogi)…

Deja, bet šį kartą šis triukas pro mane nepraslydo ir geru žodžiu jų negaliu minėti (kiek pamenu ir Burgeris su jaučio žandais skendo padažuose, bet tą syki aš tiesiog mėgavausi visuma (o gal padažais?)).

Vilniuje yra tikrai geresnių vietų Burgeriui, tad čia rekomenduoju valgyti tik susiklosčius ypatingoms aplinkybėms.

Vertinimas: 5 iš 10
Kaina: Burgeris 6,5 EUR + Coleslaw salotos 1,2 EUR

Ar skaitei?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *