Uncle Sam’s – Lietuviškas Hard Rock variantas?

Uncle Sam’s American Pub  – Lietuviškas Hard Rock variantas? Kai kam – taip, kai kam – tiesiog smagus PUB‘as su dideliu alaus ir maisto pasirinkimu.

Uncle Sam's Burgeriai Vilnius

Mes čia užsukome per tradicinį, vyriškąjį, barų siaubimo penktadienį (tai buvo pirmasis baras, tad alkoholis jokios įtakos mano nuomonei nedarė). Beje, šio įrašo galėjo ir nebūti dėl dviejų priežasčių:

  • tik laimingo atsitiktinumo dėka mums pavyko rasti kur prisėsti (jau 19val. PUB’as buvo sausakimšas);
  • per barų siautimo penktadienius mes dažniausiai valgome tik pasiekę tam tikrą „alkio“ ribą.

Uncle Sam's Burgeriai Vilnius

Bet eikime prie reikalo – kadangi atsidūriau šioje vietoje, tai negalėjau ignoruoti fakto, kad jie turi didelį Burgerių pasirinkimą, o daugelis jų kainuoja iki 7 EUR t.y. patenka į Naminės Anties “logiškos” kainos ribas.

Mus aptarnavusi mergina man rekomendavo pabandyti “NEVADA” Burgerį su 24 val. brandintu jautienos žandu, pomidoru, marinuotu agurku, raudonuoju Cheddar sūriu, karamelizuotais svogūnais, saulėje džiovintų pomidorų kečupu ir Harissa majonezu. Beje, jie siūlo gana platų priedų prie Burgerio pasirinkima t.y. nuo užkeptų kalafijorų iki mano mėgstamų Batatų, bet tą kartą apsiribojau Burgeriu (laukė ilgas vakaras, tad vieta alui buvo labai svarbi)

Kaip minėjau, baras buvo sausakimšas, bet virtuvė su užsakymu susitvarkė gana greitai ir tai didelis pliusas jai (pagamino per 10-15 min.). Prisipažinsiu, kad pradžioje buvau gana skeptiškas dėl šios vietos, bet mano NEVADA visas dvejones panaikino jau nuo pirmųjų kąsnių.

Uncle Sam's Burgeriai Vilnius

Dar skaitant meniu man susidarė įspūdis, kad šiame Burgeryje gali kilti skonių sumaištis t.y. perspausta su priedais. Visgi, su skonių derinimu buvo puikiai susitvarkyta. Dominavo jautienos žandas, karamelizuoti svogūnai ir Cheddar‘is, su lengvu bandelės poskoniu. Taip, pirmu smuiku griežė mėsa, bet negaliu sakyti, kad ji sudarė 100proc. skonio, aš jutau ir kitų priedų indėlį – jie sugebėjo sukurti balansą, o tai yra dar vienas pliusas virtuvei.

Vienintelis dalykas kuris man užkliuvo – negalėjau Burgerio baigti valgyti rankomis… Dėl sultingos mėsos konsistencijos (kaip plėšytos mėsos su padažais) ir purios bandelės, pastaroji pradėjo plyšti ir darbą teko baigti šakutės bei peilio pagalba. Bet čia maža problema, mano pasitenkinimo tai nesumažino.

Galiu drąsiai rekomenduoti šitą variantą ir Jums. Aš pats ten dar grįšiu dėl „normalaus“ Burgerio testo t.y. su jautienos maltinuku bei neabejoju, kad paragausiu ir  batatų, nes labai įdomu ką jie sugeba padaryti su jomis t.y. ar nors kiek panašu į mano UK favoritų skonį.

 

Vertinimas: 9 iš 10;

Kaina: 6 EUR

Ar skaitei?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *